Avengers: Proč Nicku Furymu trvalo tak dlouho, než povolal do boje Captain Marvel?

Vysvětlil to Samuel L. Jackson. POZOR, SPOILERY!!!

V potitulkové scéně v Avengers: Infinity War (2018) Nick Fury (Samuel L. Jackson) aktivoval komunikátor, aby povolal do boje aktuálně nejmocnějšího hrdinu v Marvelovském filmovém universu Captain Marvel (Brie Larson).

Ale samozřejmě se plno lidí ptá, proč mu trvalo tak dlouho, než to udělal. Přece jen, už v minulosti se svět potýkal s pořádným problémy, ať už to byla invaze Chitauriů nebo třeba Ultron (James Spader) a jeho armáda.

To, z jakého důvodu nekontaktoval Fury Captain Marvel dřív, vysvětlil sám jeho představitel:

"Řekla, že to má být pouze v naléhavých případech. Jiné naléhavé případy mohly být vyřešeny lidmi, kteří byli dostupní. Je to jen mimozemská invaze, to je něco, co může být vyřízeno. Půlku populace zemřela a zmizela nebo co se stalo. Konečně tu máme naléhavý případ, u kterého mám pocit, že vyžaduje její přítomnost. Tohle je nevídané. Jak s tím budete bojovat? Já s tím nemohu bojovat. Když tu nejsem, potřebuji najít někoho, kdo to může vyřídit. Všichni tihle lidé jsou neefektivní. Jsou skvělí pro případ každodenní světové katastrofy. Ale intergalaktický drsňák, který má všechny Kameny nekonečna vyžaduje něco víc."

Pokud už jste viděli Captain Marvel (recenze), tak víte, že Captain Marvel požádala Furyho, aby se ozval, když to bude opravdu nutné, k čemuž došlo ve zmíněné Infinity War a Captain Marvel volání vyslyšela.

Jak se celé situace vyvrbí, to uvidíme v Avengers: Endgame 25. dubna 2019.


Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat