Strážci Galaxie 3: Radujeme se, veselme se, Marvel najal zpět Jamese Gunna

Nečekané ale fajn.

Když vyšlo najevo, že režisér a scenárista obou dílů Strážců Galaxie James Gunn zveřejnil před nějakými deseti lety nevhodné vtipy na sociálních sítích, Disney se ho rozhodl propustit. Což nebylo překvapení s ohledem na to, že nálada ve společnosti je až přehnaně politicky korektní.

James Gunn ale nezůstal dlouho na ocet, najala ho společnost Warner Bros., aby se postaral o reboot Sebevražedného oddílu. Teď se ale objevila překvapivá informace a to, že se Disney rozhodl přijmout Jamese zpět, aby natočil třetí Strážce Galaxie.

Ti tedy nakonec nebudou odloženi na neurčito, jak bylo původně v plánu, ale Gunn se na ně vrhne poté, co dotočí Sebevražedný oddíl.

A co vůbec vedlo Disneyho k tomu, že změnil názor? Jeho prezident Alan Horn se po propuštění Gunna s filmařem několik setkal a nakonec přijal jeho omluvu. Kromě toho se proslýchá, že se za Jamese přimluvil šéf Marvel Studios Kevin Feige.

Ať už je důvod pro toto rozhodnutí jakýkoliv, diváci určitě nebudou protestovat proti návratu talentovaného tvůrce. A to, že před hromadou let zveřejnil kontroverzní vtípky není zase takový prohřešek, aby se nad ním nedaly přivřít oči, co říkáte?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat