Captain Marvel: Film měl původně skončit trochu jinak

Prozradila to střihačka. POZOR, SPOILERY!!!

Captain Marvel (2019) skončila tak, že se hlavní hrdinka v podání Brie Larson vydala do vesmíru se Skrully najít pro ně nový domov. Původně byl ale plán trošku jiný. Rozpovídala se o tom střihačka Debbie Berman:

"Popravdě jsem navrhla určité úpravy pro konec tohoto filmu. Mělo to skončit tak, že Carol letí do vesmíru sama a mně to přišlo trochu znepokojivé. Například, kam vlastně míří? A co dělá? Měla jsem pocit, že potřebujeme něco silnějšího, abychom ospravedlnili její odchod a zmizení na mnoho let."

SOUVISEJÍCÍ: PROČ FURYMU TRVALO TAK DLOUHO, NEŽ POVOLAL CAPTAIN MARVEL NA POMOC?

Nakonec se tedy Captain Marvel vydala pryč s Talosem (Ben Mendelsohn) a dalšími Skrully, což podle Debbie dalo jejímu odchodu smysl a...

"...díky tomu bylo jednodušší uvěřit, že se vydala na určitou misi a opustila svůj nově objevený život na Zemi, ve kterém měla přítelkyni, o které víme, že jí na ní záleželo. Díky tomu měl konec větší zvuk a poskytlo to lepší uzavření finálnímu momentu filmu."

Na tom asi něco bude. Dlouhou dobu se fandové ptali, proč se Captain Marvel neobjevila dříve a asi by byli nemile překvapení, pokud by zjistili, že se postava vydala do vesmíru, aniž by bylo pořádně vysvětleno z jakého důvodu tam míří. Takhle víme, co bylo jejím cílem.

V Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) bude její cíl jasný, pomoci porazit Thanose (Josh Brolin).



Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat