Avengers: Endgame - Fandové a viceprezident Marvelu si myslí, že už není potřeba další trailer

Není potřeba bombardovat diváky dalšími ukázkami.

Nedávno se objevil druhý a finální trailer na Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019). A pokud jde o upoutávky, tak se Marvel v případě Endgame docela krotí. U jiných projektů jsme často zaplavováni hromadou ukázek, ale tentokrát ne. 

To by mohlo někoho zaskočit a tak se viceprezident oddělení digitálního marketingu Marvelu Dustin Sandoval na Twitteru fanoušků zeptal, zda je potřeba další trailer.

A většina lidí se shodla na tom, že ne. Nechtějí, aby jim ukázky vyzradily další podrobnosti o filmu, chtějí si počkat do kina.

Kromě toho je jasné, že Endgame nepotřebuje intenzivní propagaci, protože očekávaní jsou tak veliká, že i kdyby se objevil jen jeden plakát a to by bylo vše, stejně by se do kin hnaly davy. Snad žádný fanda komikosových filmů si určitě nenechá uniknout zakončení jedné velké etapy Marvelovského filmového universa. 

Další trailer tak není potřeba, ale fandové by byli rádi například za sestřih nejdůležitějších událostí z předchozích filmů. To rozhodně není špatný nápad, bylo jich více než dvacet a málokdo si asi pamatuje všechny zlomové momenty. Tak uvidíme, zda se něco takového objeví.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat