Avengers: Endgame - Je to opravdu dobrý film, prohlásil Chris Evans a zavtipkoval o smrti Kapitána Ameriky

Chrisu Evansovi není cizí černý humor.

Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) budou skvělým filmem. O tom svědčí první reakce, ale myslí si to i představitel Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky Chris Evans:

"Je dobrý. Tenhle je opravdu dobrý. Viděl jsem zhruba první hodinu."

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA AVENGERS: ENDGAME JSOU NEUVĚŘITELNĚ NADŠENÉ

Film má ale zhruba tři hodiny a během nich se rozloučíme s několika postavami včetně Kapitána Ameriky, protože Chrisovi končí smlouva s Marvelem. Není jasné, zda to znamená smrt Kapitána Ameriky, ale Chris si o tom zavtipkoval. Nejdříve poznamenal, že Stevea zabije Tony Stark (Robert Downey Jr.) a pak pokračoval:

"Je to těžké. Sledovat mou vlastní smrt. (Smích). Bude to dlouhý film, to bezesporu. První sestřih se zastavil někde u tří hodiny. Můj pohřeb trvá zhruba hodinu."

Humor stranou, Kapitána Ameriku v podání Chrise Evanse prostě uvidíme (minimálně na dlouhou dobu) naposledy. Jestli se role ujme někdo jiný nebo se Kapitán nebude dál v Marvelovském filmovém universu objevovat, to nevíme. Nicméně Evans se v minulosti nechal slyšet, že by s Marvelem dál rád spolupracoval. Ale už ne jako Kapitán Amerika. Jakou formou? To se zatím přesně neví.



Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat