The Eternals: Hlavní mužskou postavou by mohl být homosexuální Herkules

Postava inspirovaná řeckou mytologií by se mohla podívat na plátna.

Jak víme, Marvel připravuje týmovku The Eternals o geneticky upravených jedincích, kteří byli stvořeni za účelem chránit Zemi.

Zatím nevíme, jaké bude přesné složení týmu, ale nedávno se začalo mluvit o tom, že ve filmu uvidíme Angelinu Jolie, byť nebylo stanoveno v jaké roli. 

Aktuálně se objevila další zajímavá informace (ale zatím nepotvrzená) a to ta, že ústředním mužským hrdinou by mohl být Herkules, tedy postava inspirovaná řeckou mytologií, polobůh a legendární svalovec. 

A měl by to být právě on, koho by si měl zahrát homosexuální herec. Nedávno totiž vyšlo najevo, že Marvel dodržuje svůj slib o tom, že jeho filmy budou rozmanitější a jednu z hlavních postav The Eternals by měl ztvárnit gay.

Než začněte prskat a hlásat něco ve stylu "Ještě chybí transsexuální veganský superhrdina", tak v některých komiksových liniích je Herkules bisexuální (měl vztah například s Wolverinem), takže to není výmysl filmových tvůrců. 

Zarážející je spíše to, že by Herkules měl být ústřední postavou, protože v komiksu byl členem Avengers, mezi Eternals nepatřil. Vlastně proti nim (pokud se nepletu) jednou bojoval, když okupovali Olymp. 

Ovšem, nebylo by to poprvé, co by si filmaři výrazně upravili předlohu, takže se Herkula skutečně můžeme dočkat. Speciálně pak s ohledem na to, že je mezi fandy hodně oblíbený.

Zdroj: MCU Cosmic
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat