Avengers: Endgame - Nová parádní brnění Iron Mana a Thanose a film by mohl vydělat neuvěřitelnou sumu

Kolik?

Na Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se poženou do kina davy, o tom není sporu. Není tak překvapením, že se očekávají velké tržby. Opravdu velké tržby. Mluvíme tu o částce 800 - 850 milionů dolarů celosvětově za první víkend. PRVNÍ VÍKEND.

Aktuálně rekord za nejvyšší premiérové tržby nepřekvapivě drží Avengers: Infinity War (2018) s cca 640 miliony dolarů celosvětově, ovšem Endgame má výhodu v tom, že na rozdíl od Infinity War nedojde k pozdějšímu uvedení v Číně.

Čínský filmový trh je druhý nejdůležitější po severoamerickém, takže hraje hodně velkou roli. A Infinity War byla v Číně uvedena o několik týdnů později. U Endgame se to opakovat nebude, vlastně tam bude film uveden už 24. dubna, což navýší celosvětové tržby o desítky a desítky a desítky milionů dolarů. Překročení hranice 800 milionů dolarů celosvětově je tedy hodně reálné.

A pokud vás nudí čísla, tak vás určitě potěší pohled na nová brnění Thanose (Josh Brolin) a Iron Mana (Robert Downey Jr.), která ve filmu zřejmě uvidíme. V Infinity War Thanos brnění příliš dlouho nepoužíval, necítil se ohrožen, ale v Endgame tomu bude jinak. Kromě toho si všimněte nové zbraně, meče s dvěma čepelemi. Co se týče Iron Mana, ten si do boje vezme nové brnění Mark LXXXV, které bude opět vybaveno nanotechnologií podobně jako Mark L z Infinity War.




Zdroj: Deadline, Hot Toys

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat