Avengers: Endgame - První reakce na film jsou jedny z nejlepších v historii Marvelu

Další důvod, proč se těšit.

Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) jsou asi nejočekávanějším filmem (nejen) letošního roku. Lidé jistě doufají, že Endgame uspokojivě uzavře nějakých 11 let trvající první etapu Marvelovského filmového universa.

Ale samozřejmě existují obavy, že by nemusela komiksovka dopadnout tak dobře, jak lidé doufají. Zdá se, že můžeme být v klidu. Spolurežisér Joe Russo totiž prozradil, jaké byly reakce na testovací promítání:

"Snažili jsme se do příběhu nahustit mnoho věcí, tak aby postavy působily poutavě bez ohledu na délku. Pokud jde o příběh, jsme velmi pečliví a strávili jsme měsíce ve střižně, kde jsme překrucovali a otáčeli dějovou linku mnoha různými způsoby, dokud jsme neměli dojem, že jsme našli tu nejlepší. Jsme pozorní, pokud jde o používání testovacího publika, které nám říká, zda jsme na správné cestě nebo jsme udělali špatná rozhodnutí. S Endgame jsme se dočkali jedněch z nejneuvěřitelnějších reakcí v historii Marvelu. Bez ohledu na délku to testovací publikum neustále oceňovalo."

Zdá se tak, že oněch zhruba 180 minut, které strávíme v kině, bude stát za to a diváci budou odcházet z kina s pocitem, že tečka za více než dvaceti filmy a třemi marvelovskými fázemi nemohla být lepší.



Zdroj: BoxOfficePro
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat