Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. způsobil zmatek, pokud jde o film Avengers: Endgame

Jaký?

Tvůrci nejsou zrovna sdílní, pokud jde o detaily o příběhu Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019). Ale tušilo se, že se film bude odehrávat cca 5 let po Avengers: Infinity War (2018).

Delší časový skok naznačovaly i upoutávky, kde například Black Widow (Scarlett Johansson) měla výrazně delší vlasy.

Ale teď vznikl určitý zmatek a to kvůli informacím o seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Proč? Protože tvůrci na akci WonderCon prozradili dvě důležité věci. Zaprvé, že se plánovaná šestá řada bude odehrávat rok po páté řadě a také to, že šestá řada bude zasazena do doby po Avengers: Endgame.

A tady začíná onen zmatek. Poslední díly páté řady se totiž odehrávaly ve stejné době jako Avengers: Infinity War a pokud se šestá řada bude odehrávat rok po páté a současně po Avengers: Endgame, tak nemohlo mezi Infinity War a Endgame uplynout pět let, ale maximálně jeden rok.

Těžko si představit, že by šlo chybu ze strany tvůrců Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel má své filmy a seriály propojeny a snaží se hlídat, aby do sebe vše, co nejlépe zapadalo. Ne vždy to vyjde naprosto dokonale, ale těžko si představit, že by seriáloví tvůrci pracovali s časovým skokem jeden rok, zatímco by o tom filmaři nevěděli.

Omyl tak není příliš pravděpodobný, ovšem je tu několik způsobů, jak se to dá vysvětlit. Například to, že část Avengers: Endgame se bude odehrávat před šestou řadou Agentů a část až po ní. Přece jen, počítá se s tím, že se ve filmu bude cestovat v čase.

Ať tak nebo tak, spousta lidí je nyní zmatená a na vysvětlení si budou asi muset počkat až do 25. dubna 2019, šestá řada Agents of S.H.I.E.L.D. začne 10. května.



Zdroj: WonderCon/CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat