Lid promluvil, diváci zvolili nejlepšího záporáka z Živých mrtvých. A Negan to není

Kdo to tedy je?

V The Walking Dead jsme za sedm let viděli slušné množství záporáků. A někteří z nich byli opravdu skvostní a byla radost je nenávidět. Ale který z nich byl ten nejhorší (nebo možná nejlepší)? Na to se stránky TheWalkingDead zeptaly fanoušků seriálu a výsledek vás možná překvapí.

Pokud bych si měl tipnout to, kterého zloducha si lidé zvolí, tak mou první volbou by byl Negan (Jeffrey Dean Morgan) a těsně za ním Guvernér (David Morrissey). Ovšem, diváci rozhodli, že nejlepším záporákem je Shane Walsh (Jon Bernthal).

To je rozhodně nečekané s ohledem na to, že byl naposledy k vidění ve druhé řadě (respektive ještě později, ale to už jen jako součást halucinace). Ale diváci očividně nezapomněli na jeho chování a přestože jistě mají v čerstvé paměti to, co provedl Negan Abrahamovi (Michael Cudlitz) a Glennovi (Steven Yeun), rozhodli, že Shane byl větší hajzlík.

Do finále se dostali právě Shane a Guvernér, ale byl to nerovnocenný souboj, Shane zvítězil na téměř plné čáře, 88 % hlasujících zvolilo jeho.

A pokud vás zaskočilo, že vyhrál Shane, tak důvod je vlastně docela prostý, zatímco Negan nebo Guvernér jsou více méně klasičtí zloduši, Shane měl blízký vztah k Rickovi (Andrew Lincoln) a jeho rodině a tvářil se jako dobrý kamarád, ale postupem času se na světlo světa prodrala jeho skutečná povaha a to je zřejmě působivější než rozbíjení hlav basebalovou pálkou.

Kdo je podle vás nejlepší záporák z Živých mrtvých?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Kdyby nehrál Punishera tak by ho "nikdo" nevolil... Jinak za mě samozřejmě Negan.

    OdpovědětVymazat