Seriálové střípky: Seriály Sleepy Hollow a Rosewood zrušeny, Taken obnoven

Jedna dobrá a dvě špatné zprávy.

Aktuální seriálová sezóna se blíží ke konci, takže stanice rozhodují o osudu jednotlivých seriálů. Některé mají štěstí a jiné ne. Bohužel mezi ně patří i zábavná hororová podívaná Sleepy Hollow stanice FOX.

To není až takové překvapení. Sledovanost výrazně klesala (čtvrtou řadu si pustily v průměru dva miliony diváků) a navíc seriál na konci třetí řady opustila představitelka hlavní ženské role Nicole Beharie, což byl očividně další hřebíček do rakve. Tom Milson se sice snažil a je to charismatický chlapík, ale ani on nestačil na to, aby se Ospalá díra těšila velké popularitě.

Čtvrtá řada byla tedy poslední. A naneštěstí asi neuzavřela příběh tak, jak by si diváci představovali. Tvůrci zřejmě očekávali, že dostanou další řadu, k čemuž nedošlo. Tím pádem je Sleepy Hollow jedním z mnoha seriálů, u kterého si můžeme jen domýšlet, jak by asi skončil, pokud by měli filmaři šanci ukončit ho podle svých představ.

Dalším seriálem, který televize FOX zařízla, je Rosewood. Ten byl ukončen už po dvou řadách. Sledovanost jednotlivých dílů byla v případě druhé řady zhruba 3 milionů lidí, což se FOXu zdálo málo a tak ne úplně dobře hodnocené policejní drama dostalo stopku.

Naopak, radost asi budou mít fandové seriálu Taken televize NBC. Prequel k filmu 96 hodin dostává druhou sérii. Sledovanost se pohybuje zhruba kolem 5 milionů lidí, což je na NBC slušný výsledek. Menší vadou na kráse je fakt, že seriál opouští showrunner Alexander Cary a jeho nástupce není znám, ale snad NBC najde adekvátní náhradu.

Sledujete některý ze seriálů?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat