Komiksové střípky: Koho by mohla hrát Sigourney Weaver v Defenders? Následující epizody Flashe budou dojemné i hororové

A ukázka z nového x-menovského seriálu.

Ve skvěle vypadající týmovce Defenders si ústřední záporačku zahraje skvělá Sigourney Weaver. Neví se ale, kterou konkrétní postavu ztvární. Teď se objevila domněnka, že by mohlo jít o Mephista nebo postavu jménem The Beast (samozřejmě není řeč o modrém chlupáči z X-Menů).

The Beast
Mephisto je démon, který má původ v germánské mytologie, je extrémně silný, téměř nezranitelný a dokáže vytvářet iluze. V komiksech je to sice muž, ale nebylo by to poprvé, co by se pro účely seriálu/filmu změnilo pohlavní některé z postav (ostatně, i v seriálech od Marvelu/Netflixu k tomu došlo v případě Jeri Hogarth).

A proč by Sigourney mohla hrát zrovna Mephista? Bylo naznačeno (konkrétně to "nakousla" jedna z kostymérek), že její postava je velmi stará a má slabost pro Evropu, což by odpovídalo tomu, co víme o Mephistovi.

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÝ TRAILER NA THE DEFENDERS

Jiní věří, že Sigourney sice ztvární démona, ale The Beasta. Jde o démona, ke kterému vzhlíží organizace The Hand a tu vám představovat nemusím, hraje výraznou roli v komiksových seriálech od Marvelu/Netflixu. Beast měl v komiksu spojitost s většinou členů Defenders, takže by dávalo smysl, pokud by byl přiveden na obrazovky právě on.

Pravdu se ale asi dozvíme až 18. srpna, právě v tento ten bude seriál The Defenders vypuštěn do světa.

Připravte si kapesníky, tohle bude doják

Aktuální řada seriálu The Flash hraje hodně hraje na city. Velkou roli má láska, takže na nás tvůrci "valí" srdceryvné momenty. A dočkáme se dalších, tentokrát ovšem těch, které se budou týkat zrodu Savitara:

"Tyhle scény, které budou v následujících pár epizodách, v nich všichni uvidí střípky téhle postavy, je to směsice hororu i smutku. Jeho vzhled je očividně velmi zneklidňující - vidět tu jizvu a mléčně bílé oči, ale také osobu, kterou milujete a najednou je tak zvrácená. Barry Allen, který má pravděpodobně nejmilejší duši v universu Arrow, vidět to, jak hluboko padl, to je nejen děsivé, ale také srdcervoucí."

Tak se k "šokujícímu" odhalení identity Savitara vyjádřil producent Andrew Kreisberg pro server EW.

Tohle by mohla být pecka

Stanice FOX připravuje další komiksový seriál nazvaný The Gifted. Ten se inspiroval u komiksů X-Men a bude se věnovat rodičům, kteří zjistí, že jsou jejich děti mutanti a společně se musejí ukrývat před vládními složkami.

Už 15. května se dočkáme plnohodnotného traileru, ale ještě předtím si můžete užít menší, ale zajímavou ochutnávku.

Seriál bude mít premiéru někdy na podzim a dobrou zprávou je, že se na něm podílí otec filmových X-Menů Bryan Singer.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat