Živí mrtví: Bude se v seriálu víc řešit, že je Jesus na kluky?

Bude z toho žhavé téma?

V aktuální epizodě The Walking Dead (recenze) vyšlo velmi nenásilným a sympatickým způsobem najevo, že Jesus (Tom Payne) preferuje pánskou společnost. A už před nějakou dobou se spolutvůrce komiksu Robert Kirkman vyjádřil v tom smyslu, že nemá v plánu tohle téma řešit nějak víc, protože je to prostě nedůležitá věc, která postavu nedefinuje. Ale Kirkman není jediný, kdo o tom rozhoduje. Můžeme se tedy dočkat toho, že se tím bude seriál víc zabývat? Na to odpověděl Tom Payne:

"Nemyslím si. Neudělali to s žádnou jinou postavou. Myslím tím, že by mohl mít v budoucnu s někým vztah. Ale já... víte, mohlo by to přijít zničehonic jako v případě Richonne (Rick a Michonne, pozn. redakce)."

Je dobře, že se v tom tvůrci nehodlají šťourat. Jesus je gay a hotovo, není to nic, co by na sebe mělo strhávat pozornost.

Ovšem, po posledním dílu se začalo řešit, zda to Jesus skrýval:

"Neskrýval. Jen to prostě v seriálu nebylo zmíněno. Sexualita postav není v seriálu důležitým tématem. A nikdy to nemělo být ve stylu, ´Hej, koukejte na to. To je party!´ Tím chci říct, že skutečnost, že to zmínili je bezva. Nemuseli to udělat."

Poté, co to Jesus oznámil, se Maggie (Lauren Cohan) usmála a hotovo. Žádné šokované výrazy, žádné drama, které by se kolem toho točilo, ale prostě Jesus je na kluky a nic to nemění, tečka.

Tušili jste, že je Jesus gay?

Zdroj: TMZ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat