Star Wars: The Last Jedi - Jak to bude se scénami Leiy? Objeví se její digitální napodobenina?

Odpověděl jeden ze šéfů Disney.

Poté, co bohužel zemřela představitelka princezny/generálky Leiy Carrie Fisher začalo se řešit, jak to poznamená její účast v osmé epizodě Hvězdných válek. Bylo sice řečeno, že stačila natočit všechny scény, ale poté se objevily zvěsti, že některé budou vystřiženy kvůli tomu, že už nebude možné, aby si herečka zahrála v následujícím filmu a bude tak nutné ukončit její dějovou linku o poznání dříve.

Jiné spekulace mluvily o tom, že naopak vzniknou dodatečné scény, ve kterých bude Leia vytvořena digitálně.

Jak to tedy bude? Na to odpověděl Bob Iger, šéf společnosti Disney, která vlastí práva na Star Wars:

"Když jsme koupili Lucasfilm, plánovali jsme natočit tři filmy - Epizodu VII, VIII a IX. Museli jsme se vyrovnat s tragédií na konci roku 2016. Carrie se objeví v epizodě VIII. Nezměníme epizodu VIII kvůli tomu, abychom se vyrovnali s jejím odchodem. Její scény zůstanou takové, jaké jsou. Rogue One mělo určitou digitální postavu. To my s Carrie dělat nebudeme."

Je tedy jasné, že se nemusíme bát toho, že by na nás vybafla digitální napodobenina ikonické herečky. V Rogue One šlo o malé cameo, to se dalo unést, ale tohle by jednoduše nebylo vhodné.

Stále je ale otázkou, jak bude do děje zakomponováno to, že Leiu neuvidíme v devátém filmu. Dá se předpokládat, že se nějakého vysvětlení určitě dočkáme. Nicméně ne skrze nové scény.

Osmá epizoda dorazí do kin 14. prosince.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat