Postavy z marvelovských seriálů ve filmech? To by v žádném případě nefungovalo, tvrdí herec

Proč ne?

Zatímco společnost DC drží filmový a televizní svět striktně oddělený, Marvel se vydal jiným směrem, takže se jednotlivé postavy objevují jak na obrazovkách, tak na stříbrném plátně. Ovšem, pokud jde o marvelovské seriály vznikající pro Netflix, tak jsou sice provázány s filmy (např. skrze časté zmínky o Avengers), ale jen okrajově.

Vyvstává tak otázka, zda je tu možnost, že by se situace v budoucnu změnila a dočkáme se například toho, že se Daredevil (Charlie Cox) nebo Jessica Jones (Krysten Ritter) ukáží v některém z chystaných marvelovských filmů. Anthony Mackie, který ve filmech ztvárňuje Falcona, si to nemyslí:

"Odlišné vesmíry, odlišné světy, odlišné společnosti, odlišné designy. Kevin Feige (jeden z šéfů Marvelu, pozn. redakce) je velmi konkrétní v tom, co chce z universa Marvel vidět ve filmovém světě. Nefungovalo by to. Vůbec by to nefungovalo." 

Možná bych nebyl až tak rázný, očividně jsou seriály od Netflixu a filmy od Marvelu zasazeny do stejného universa, ale je pravda, že projekty od Netflixu jsou s filmy méně provázané než například Agents of S.H.I.E.L.D.. A mě to mrzí, protože na rozdíl od Anthonyho si myslím, že by fungovalo.

Jaký je váš názor?

Zdroj: ScreenGeek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat