Živí mrtví: Maggie vystrčí drápky. Půjde po krku Neganovi

Slečna touží po krvi. POZOR, SPOILERY!!!

Chudák Maggie (Lauren Cohan), nejdříve přišla o rodinu a teď její životní lásku Glenna (Steven Yeun) brutálně zavraždil Negan (Jeffrey Dean Morgan), čehož jsme byli svědky v první epizodě sedmé řady The Walking Dead (recenze). A Maggie to rozhodně nehodlá nechat jen tak. To potvrdila její představitelka v rozhovoru pro EW:

Neganův cíl bylo udělat Ricka naprosto poddajným. Ale co to znamená pro Maggie?

"Je to zábavné, protože Negan už teď vidí Maggie, jako svým způsobem poddajnou, protože je fyzicky zmrzačená a myslím, že poté, co se odehrálo to nejhorší, došlo k návalu adrenalinu a nebylo nic, co by mohla udělat. Nezbylo už nic, co by mohla udělat. Teď neexistuje žádný horší vývoj. Ale co způsobily kroky Negana s Maggie je, že zažehly rozbušku. A uvidíme, že ta hoří velmi silně. 

Myslím, že to bylo podobné Glennovi, když se postavila a trvala na tom, že vezmou tělo a chtěla ho ochránit a dopřát mu pohřeb, který si zasloužil a to bylo nejdůležitější. A Negan dal Maggie pomstu a nemyslím si, že je pomstychtivou osobou, ale myslím, že to bude v této řadě hodně zajímavý posun. Uvidíte, jak bude žít tak, aby uctila Glenna a pomstila se Neganovi a v její mysli je to skutečná válka a touha po ochraně dítěte. Opravdu se mi líbilo to, že Glenn prohlásil, ´Já tě najdu,´ protože si ho vzala s sebou. Je obtížné stručně popsat smutek jako je tento."

SOUVISEJÍCÍ: CO ZNAMENALA POSLEDNÍ SLOVA GLENNA?

Já jsem rozhodně zvědavý na to, jaká bude Maggie toužící po pomstě. A asi nikdo nebude protestovat proti tvrzení, že na ni má právo.

Těšíte se na pomstychtivou Maggie?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat