Komiksové střípky: V The Defenders uvidíme Punishera nebo Sticka. A do Arrowa míří Talia al Ghul

Castingová smršť.

Je to jen pár hodin, co bylo oznámeno, že se v týmovce The Defenders dočkáme trojice postav známých z Daredevila a Jessicy Jones (celý článek). A teď přibyla další čtyři jména, která doplní herecký ansámbl.

První z nich je Claire Temple (Rosario Dawson). Ta už se představila ve všech předchozích seriálech, které vznikly ve spolupráci Marvelu a Netflixu a samozřejmě nebude chybět ani v The Defenders.



Z Daredevila se přiřítí jeho populární (a dost drsný) bývalý mentor Stick (Scott Glenn).



Těšit se můžeme i na Trish Walker (Rachael Taylor) a snad se konečně dočkáme jejího přerodu v komiksovou Hellcat.



Zástupce Netflixu Ted Sarandos také naznačil, že se objeví i Punisher (Jon Bernthal), což není žádné překvapení s ohledem na jeho popularitu a fakt, že se dočká vlastního seriálu.



The Defenders by měli mít premiéru někdy v příštím roce.

Legendární zloduška míří do Arrowa

S castingovou novinku přišli i tvůrci seriálu Arrow, kteří přinesli zprávu, že se můžeme těšit na legendární záporačku Talii al Ghul, dceru Ra´s al Ghula (Matt Nable) a nevlastní sestru Nyssy (Katrina Law).

Poprvé se Talia ukáže v desáté epizodě páté řady s tím, že se následně objeví v dalších dílech. A už je také známo jméno herečky, která ji ztvární. Bude to zkušená Lexa Doig, která má na kontě hromadu (především sci-fi) seriálů.


 Co říkáte na obsazení Talie?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat