Defenders: V komiksové týmovce uvidíme Daredevilova parťáka a dvě postavy z Jessicy Jones

O kom je řeč?

Nebudu přehánět, když prohlásím, že seriál The Defenders bude jednou z největších komiksových událostí posledních let (minimálně v seriálovém světě). V projektu uvidíme hned čtyři superhrdiny a to Daredevila, Jessicu Jones (recenze), Lukea Cage a Iron Fista. A proti nim se postaví zatím neupřesněná záporačka, kterou ztvární Sigourney Weaver.

Kromě toho se samozřejmě můžeme těšit na další postavy ze čtyř sólových seriálů jednotlivých hrdinů. Aktuálně byly oznámeny další tři, kterých se určitě dočkáme.

Z Daredevila to bude kamarád Matta Murdocka (Charlie Cox) a také jeho partner v advokátní kanceláři Foggy Nelson (Elden Henson). Nezbývá než doufat, že bude méně otravný, než ve druhé řadě Daredevila (recenze).



Z Jessicy Jones do The Defenders zavítají hned dvě postavy. První z nich bude vypočítavá advokátka Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss), na kterou se ale ještě předtím můžeme těšit v Iron Fistovi.



Druhou postavou pak bude Malcolm Ducasse (Eka Darville), který původně býval donašečem pro Killgravea (David Tennant), ale poté, co se vymanil z jeho vlivu, stal se jedním z nejbližších spojenců Jessicy.



Výše zmíněné trio se tak přidává ke Deborah Ann Woll (Karen Page) a Simone Missick (Misty Knight), kdy první slečnu známe z Daredevila a druhou z Lukea Cage.

Datum premiéry Defenders zatím oznámeno nebylo, ale bude to někdy v příštím roce.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat