Hra o trůny: Bitevní scéna v nové řadě bude velkolepá. Ale možná to nakonec nebude klasická bitva


Co by to tedy mělo být?

Už nějakou dobou se mluví o tom, že v sedmé sérii Game of Thrones uvidíme velkolepou bitvu, která bude svou velikostí srovnatelná (nebo dokonce větší) než epická Battle of the Bastards, kterou jsme si užili v šesté řadě.

A vypadá to, že prvotní zvěsti opravdu nebyly přehnané, protože to bude velké. Opravdu velké. Server WinterisComing.net se pustil do pátrání a zjistil, že tvůrci hledají 500 komparzistů, kteří se bitvy zúčastní. To je sice stejně jako v případě Bitva bastardů, ale filmaři shánějí 100 koňů, což je výrazně více.

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK LIDÍ SE ÚČASTNILO BITVY BASTARDŮ?

To ale není nejzajímavější na tom, co WinterisComing nabídlo (respektive přeložilo z toho, co poskytly stránky Los Siete Reinos). Zdá se totiž, že nepůjde o standardní válečnou vřavu, ale o přepadení. Zřejmě se dočkáme útoku na karavanu s vozy naloženými jídlem a také s lehátky zřejmě se zraněnými. Právě tahle výprava mířící z blízkého hradu by měla být napadena nepřátelskými vojáky.

Zatím není jasné, kdo na koho zaútočí, ale docela pravděpodobně zní spekulace, že by jednou ze stran měla být armáda Daenerys (Emilia Clarke).

Ostatně, další informace mluví o tom, že nedaleko místa, kde byla natáčena tato scéna, vznikl jiný moment, ve kterém neupřesněná postava spadla do vody a musela být zachráněna. A určitou roli v této situaci bude hrát i drak.

Plus bylo dodáno, že ve stejné oblasti natáčel minimálně jeden Lannister (zřejmě Tyrion), ale prý se později do konfliktu zapojí jeho sourozenec.

Je nutné upozornit, že nic z toho nepotvrdilo HBO, ale jde o informace od fanoušků a novinářů, kteří se údajně měli pohybovat poblíž natáčení. Těžko tak říct, jak moc jsou pravdivé.

Sedmá série začne v létě příštího roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat