Flash: Vyklube se z Jesse Quick superhrdinka nebo ne?

Získá nadlidské schopnosti?

Před nějakou dobou se tvůrci seriálu Flash nechali slyšet, že Wally West (Keiynan Lonsdale) a Jesse Quick (Violett Beane) nenavléknou kostým Flashe. To ale neznamená, že by se z nich nemohli vyklubat superhrdinové. Ostatně, oba zasáhla vlna po výbuchu urychlovače částic, takže bylo skoro jisté, že dříve nebo později se u nich projeví schopnosti.

V případě Wallyho jsme věděli už nějaký ten pátek, že se z něj stane rychlík, ale otazník visel nad Jesse. Už ho můžeme vymazat, i Jesse bude běhat nadlidskou rychlostí. Je to jasné ze zápletky třetí epizody nové série:

"Barry (Grant Gustin) a tým Flash jsou nadšení, že se znovu setkají s Wellsem (Tom Cavanagh) a Jesse (Violett Beane) ze Země 2. Wells se svěří Barrymu a Caitlin (Danielle Panabaker), že Jesse má nové schopnosti rychlíka a prozradila to lidem na jejich Zemi. Obává se o její bezpečí a chce, aby ji přesvědčili, aby nepoužívala své schopnosti. Mezitím Magenta (Joey King), nový metačlověk, který dokáže kontrolovat kov, terorizuje město." 

Nová série Flashe startuje v úterý a vypadá to, že v ní bude přerychlíkováno.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat