Arrow: Proč se může Stephen Amell přetrhnout pro fanoušky? Má z toho totiž pořádný balík

 Má z toho peněz jako šlupek.

Představitel hlavního hrdiny v seriálu Arrow Stephen Amell je znám tím, že své víkendy často tráví účastí na různých fanouškovských akcích. A člověka se tak logicky ptá, co ho tam tak táhne a proč si raději neužívá klidu v pohodlí svého jistě velmi pěkného domova.

Důvod je jasný, samozřejmě musí ukázat divákům, že je má rád, ale kromě toho mu podobné akce zajistí velmi slušné peníze.

Za víkend si prý klidně přijde na 100 až 250 tisíc dolarů, což je víc než si vydělá za jednu epizodu Arrowa. Ale klidně si může odnést více. Hvězdy seriálů od The CW mají prý garantovanou částku 35 až 250 tisíc jen za to, že se objeví a další finance získají například za to, že se s nimi lidé vyfotí.

Zmíněný Stephen si například účtuje 80 dolarů za fotografii. Klidně si tak může přijít na dalších 50 až 100 tisíc dolarů za fotografie, autogramy a podobně.

A herec je velmi chytrý. Obvykle účast na podobných akcích zajišťují talentové agentury, ale těm se samozřejmě pak musí platit určitý poplatek za to, že vše zařídily. Stephen si ale založil vlastní agenturu nazvanou WFA Entertainment, čímž předešel nutnosti placení části za zisku někomu jinému.

Ten kluk má prostě za ušima.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat