Drsňák Gordon Ramsay chystá další kuchařský pořad

"Britský Zdeněk Polreich" nezahálí.

Jestliže patříte k milovníkům kuchařských pořadů, tak vám není třeba vysvětlovat, kdo je Gordon Ramsay. Ten patří k nejvýraznějším televizním kuchařům a má na kontě několik úspěšných pořadů (Ano, šéfe s Gordonem RamseymPekelná kuchyně...). A chystá další.

Aktuálně se objevila zpráva, že se stanicí FOX pracuje na kuchařském soutěžním pořadu, který ponese název The F Word. Soutěžící se budou snažit svým vařením oslnit jak Gordona, tak porotu složenou z celebrit.

Nejedná se o nový formát, stejnojmenný pořad vznikl ve Velké Británii a samozřejmě opět s Gordonem jako hlavním aktérem.

"Gordon Ramsay není pouze jedním z největších jmen v kulinářském světě, ale jeho odborné znalosti společně s velmi výraznou osobností, pomohou vytvořit nefalšovanou televizní událost. Gordon Ramsay je vysoko v seznamu hvězd Foxu, které jsou nepředvídatelnými originály, které si prostě nemůžete dovolit minout a The F Word nemohlo přijít od nikoho jiného, než od Gordona. Buďme upřímní, s Gordonem naživo na obrazovce dostává fráze ´může se stát cokoliv´ úplně nový význam," prohlásil jeden z šéfů Foxu David Madden.

Neplete se, Gordon je neřízená střela. To někteří milují a jiným to leze na nervy. A pokud patříte do první skupiny, tak se začněte těšit na příští rok. Právě v roce 2017 se The F Word objeví na obrazovkách.

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat