Ne, díky. Tvůrci Hry o trůny se do universa Hvězdných válek neženou


 Proč ne?

David Benioff a Dan Weiss se blýskli (pokud pomineme poslední řadu) seriálem Hra o trůny, nedávno pak vyšel na Netflixu sci-fi projekt Problém tří těles, ovšem už delší dobu se mluví o tom, že by pánové měli zaštítit také novou trilogii Hvězdných válek. Ale to podle všeho už neplatí. Benioff totiž prozradil následující:

"Ne, nemyslím si. Domnívám se, že když máte takhle zaběhlou sérii jako jsou Star Wars nebo James Bond a podobně, pak si myslím, že je tam méně nezávislosti, pokud jde o to, že se přidáte a odvyprávíte příběh, který chcete odvyprávět a Dan a já jsme zjistili, že pro nás je zábavnější dělat něco svěžejšího. Očividně, měl [seriál Problém tří těles] na bedrech Cch'-sin Liou (autor knižní předlohy, pozn. redakce), on je tím, kdo napsal tyhle romány a vše ostatní, ale protože je my adaptujeme do anglického jazyka, máme mnoho volnosti v případě příběhu, který chceme odvyprávět a je to pro nás mnohem větší zábava, než jiné varianty."

Je to škoda, protože by bylo zajímavé vidět Hvězdné války právě od téhle dvojice, ale nakonec to není překvapením, protože se situace ohledně Star Wars mění skoro neustále. Uvidíme, které projekty nás tedy nakonec vezmou do daleké předaleké galaxie.

Zdroj: Games Radar, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat