V nové verzi Daredevila přece jen asi uvidíme dvě oblíbené postavy z původního seriálu. A nový kandidát na mocného Sentryho

 

Komiksové střípky.

Nedílnou součástí seriálu Daredevil pro Netflix byly postavy Foggyho a Karen v podání herců Elden Henson a Deborah Ann Woll. Ovšem, nebylo jasné, jestli je uvidíme v Daredevil: Born Again, který poslouží jako takzvaný "soft reboot". 

SOUVISEJÍCÍ: NOVÁ MARVELOVSKÁ SÉRIE ECHO STOJÍ ZA POZORNOST

Mluvilo se o tom, že ano, mluvilo se o tom, že ano, ale jen v podobě camea a mluvilo se o tom, že se jich nedočkáme vůbec. 

A jak to tedy je? Jak asi víte, nyní prochází seriál výraznými úpravami a jednou z velkých změn je údajně to, že bude zpět přivedena tahle dvojice a zdá se, že bude mít výraznou roli. 

Datum premiéry nové série Daredevil zatím stanoveno nebylo.

Nový Sentry?

V komiksovce Thunderbolts (premiéra 24. 7. 2025) zřejmě  bude představena hraná verze mocné postavy jménem Sentry, kterou měl ztvárnit Steven Yeun, ale ten se role vzdal. Nyní se ale objevily zpráva, že má Marvel nástupce a podle všeho poté, co nabídku odmítl Dev Patel by se měl do kostýmu obléci Austin Abrams, respektive byl osloven a zatím se čeká na jeho vyjádření.

Zdroj: Jeff Sneider, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat