Tip na víkend: Echo - Jedna z nejlepších marvelovských sérií za poslední dobu


 Stojí to za to.

Ano, je nám jasné, že někteří z vás zlomili nad Marvelovským filmovým universem hůl a nedají mu šanci, i kdyby se v něm nově objevila hromada skvělých projektů, ale je to škoda, protože aktuální přírůstek do tohoto světa se povedl. 

Řeč je o původně podceňovaném seriálu Echo, ze kterého se vyklubala velmi zábavná jednohubka. Nejdříve jsme mu ani my moc nevěřili, přece jen, podle všeho došlo ke snížení počtu epizod kvůli nefungujícímu tempu a navíc všechny díly první řady vyšly najednou, což působilo, jako by Marvel projektu moc nevěřil, ale nakonec se ukázalo, že Echo je jednou z nejlepších věcí, které jsme od téhle firmy za poslední dobu dostali. 

Je pravda, že tempo stále není ideální, ale vynahrazuje to brutalita (jde o první hraný marvelovský seriál pro MCU, který není vhodný pro mládež), temná atmosféra nebo obsazení se skvělou Alaquou Cox v titulní roli. 

Pokud se jedná o aktuální hodnocení, tak je následující:

Metacritic: 62 % (hodnocení novinářů)

RottenTomatoes: 6,7 z 10 (hodnocení novinářů)

ČSFD: 61 % (diváci)

IMDb: 6,4 z 10 (diváci)

Upřímně řečeno si myslíme, že některá hodnocení diváků jsou neférová a netýkají se primárně kvality seriálu, ale toho, že chtějí ukázat Marvelu, že je zklamal, případně se jim nelíbí, že je v centu méně známá postava. Podle nás se seriál blíží svou kvalitou (povedenějším) marvelovským projektům na Netflixu a určitě ho doporučujeme.

Všech pět epizod první řady je dostupných na Disney+ a Hulu.

Zdroj: Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat