Sebevražedný oddíl měl být filmem Harley Quinn. A Margot Robbie si chce dát pauzu od herectví


 Potřebuje oddech.

Režisér David Ayer vcelku často tvrdí, že verze Sebevražedného oddílu (2016), která dorazila do kin, nebyla jeho filmem, ale spíše výsledkem zásahů studia. A nyní Ayer prozradil, že film měl vyznít jinak:

"Konec. Celý třetí akt byl přetvořen. Vlastně to byl film Harley a toho, že jsme viděli její rozhodnutí, kdy si zvolila zdravé přátelství a podporu před nezdravým vztahem a rozhodla se tohoto vztahu vzdát. Když tohle bylo odebráno z filmu, popravdě to narušilo její postavu a dopadlo to na mě. A nikdy se mi za to nikdy neomluvil.

Asi netřeba připomínat, že Harley Quinn skvělým způsobem ztvárnila herečka Margot Robbie a zatím není v plánu, aby ji v roli Harley v ústřední dějové lince DC Universe nahradil, ale možná se to bude muset stát, protože Margot naznačila, že si dá na určitou dobu od herectví pauzu:

"Také si myslím, že mě mají nyní všichni už pravděpodobně plné zuby. Měla bych asi na chvíli zmizet z obrazovek. Upřímně, pokud bych brzy natočila další film, lidé by si asi říkali, 'Zase ona? Strávili jsme s ní celé léto. Potřebujeme se posunout dál.' Nevím, co natočím dalšího, ale doufám, že to bude až za delší dobu."

Je pravda, že Margot byla v poslední době hodně aktivní a není od věci si dát trochu oddechu.

Zdroj: Yahoo MoviesDeadline, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat