Jon Bernthal promluvil o svém případném návratu do role Punishera


 Co k tomu dodal.

Přestože to nebylo oficiálně potvrzeno, počítá se s tím, že výraznou roli bude mít v seriálu Daredevil: Born Again Jon Bernthal, který by se měl vrátit jako Frank Castle/Punisher a právě o téhle temné postavě se Jon rozpovídal:

"Myslím, že je tu důvod, proč tahle postava tak hluboce a silně rezonuje. V srdcích a hlavách komiksových fandů a first responderů a lidí v armádě a lidí po celém světě. Myslím, že v každém je trocha Franka Castlea. Je mou výraznou součástí a opravdu mi na téhle postavě záleží. A také vím, že je naprosto zásadní, že pokud to uděláme, uděláme to správně a máme až posvátnou úctu k předloze a tomu, co je jádrem Franka. Pokud a když to uděláme, pak udělám vše pro to, abychom to udělali správně."

Můžete si všimnout toho, že přímo nepotvrdil, že se jako Punisher vrátí, ale už delší dobu se mluví o tom, že původně měla mít v Daredevil: Born Again výraznou roli Jessica Jones, ale její představitelka Krysten Ritter měla závazky jinde, takže bude mít menší prostor a "nahradí" ji právě Jon Benrthal. 

Premiéra seriálu nebyla stanovena, projekt prochází výraznými přetáčkami, ale očekává se, že by to mohlo být v roce 2025.

Zdroj: Collider, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat