Scream 7: Film se bude muset obejít i bez Jenny Ortegy, tvůrci chtějí zpět Neve Campbell

Nová generace se loučí.

V předchozích několika dílech série Scream/Vřískot se pomalu do popředí dostávala nová generace herců v čele s Jennou OrtegouMelissou Barrera s tím, že například hlavní tvář značky Neve Campbell jsme v šestém filmu neviděli.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÁ TVÁŘ VŘÍSKOTU BYLA VYHOZENA KVŮLI ÚDAJNĚ PROTIŽIDOVSKÝM KOMENTÁŘŮM

Ovšem, Melissa byla nedávno odejita poté, co její komentáře týkající se konfliktu v Pásmu Gaza vyzněly podle některých antisemitsky a nově vyšlo najevo i to, že Scream opouští i Jenna, ale není to údajně ani kvůli jejím názorům, ani kvůli tomu, že by nesouhlasila s odchodem své kolegyně (o čemž se spekulovalo), důvod je prý mnohem přízemnější a to, že natáčení koliduje s přípravami druhé řady seriálu Wednesday a podle všeho byla rozhodnuta se nevrátit už před aférou s Melissou.

Pro tvůrce je samozřejmě nepříjemné ztratit dvě hlavní hvězdy, ale zřejmě mají plán, jak to "vyžehlit" a rádi by přesvědčili Neve Campbell k návratu. Ta podle všeho odmítla účast na šestém dílu kvůli tomu, že jí nebyla nabídnuta lákavá částka. Kromě toho by se mohl vrátit i Patrick Dempsey, který je také matadorem série Scream.

Filmaři to nebudou mít snadné, ale my nejsme proti tomu, aby se ještě jednou vrátila "stará garda", pokud sedmý díl nebude jen recyklátem toho, co už jsme viděli v minulosti.

Zdroj: THRVariety, Spyglass (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat