Spider-Man: Bez domova - Které tři postavy z původních filmů tvůrci vyškrtli?

Možná tušíte.

V případě filmu Spider-Man: Bez domova (2022) se mluvilo o návratu mnoha postav z předchozích projektů se Spider-Manem. Některé se objevily, některé ne a o těch, které měly být ve filmu k vidění, ale nakonec k tomu nedošlo informuje kniha MCU: The Reign of Marvel Studios od trojice autorů Joanna Robinson, Dave Gonzales a Gavin Edwards:

"Sommers a McKenna (scenáristé filmu Erik Sommers a Chris McKenna, pozn. redakce) v různých momentech napsali verze příběhu, do kterých byly zakomponovány Gwen Stacy Emmy Stone, Mary Jane Watson Kirsten Dunst a tetička May Sally Field, ale nakonec byly všechny tyhle ženy vystřiženy, když se rozhodli, že je příběh už tak přeplněný, jediné ženské postavy s výrazným prostorem měly být tetička May Marisy Tomei a MJ Zendayi. Protože se neustála měnil, nikdo z herců neměl k dispozici finální scénář a k projektu se přidali na základě důvěry [v šéfa Marvel Studios Kevina Feiga a producentky Amy Pascal] a režiséra Jona Wattse."

Ano, ve filmu bylo hodně postav, ale zrovna ty, které byly zmíněny by mnozí z nás jistě znovu rádi viděli, i kdyby mělo jít jen o camea, ovšem k tomu nedošlo. Ale třeba v budoucnu...

Zdroj: MCU: The Reign of Marvel Studio, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat