Není dobrou volbou pro Wolverina, myslí si komiksový režisér o Taronu Egertonovi

 


My nesouhlasíme.

Hugh Jackman se sice ještě vrátí jako Wolverine ve filmu Deadpool 3, ale už roky se řeší to, kdo by mohl být jeho nástupcem a mezi (i naše) favority patří Taron Egerton (což by se prý líbilo i Hugovi). Ovšem režisér Matthew Vaughn, který s Taronem pracoval na filmech Kingsman, má jiný nápad:

"Myslím, že by byl lepší jako Lex Luthor. Domnívám se, že by byl neuvěřitelný Luthor. Nemyslím, že by měl hrát Wolverina. Nemyslím si, že je pro to ten pravý. Domnívám se, že by to měl být někdo víc... když se vrátíme zpátky... Hugh je vynikající jako Wolverine, ale já bych se vrátil ke komiksu - měl by to být malý prošedivělý drsňák. To je to, co bych udělal já. Nevím, kdo by to měl být, ale myslím si, že Hugh odvedl ikonickou práci, takže pokud se do toho pustíte, kdokoliv, kdo by se pokusil navázat na Hughovu verzi je v háji... Myslím si, že [Taron] by byl skvělým inteligentním padouchem s hloubkou."

To bezesporu, má velký herecký rozsah, ale na druhou stranu, my si ho umíme představit i jako Wolverina, takže bereme obě možnosti (žádná ale není potvrzena).

Zdroj: Happy Sad Confused, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat