Tip na víkend: Dvě zábavné reality show - Ďáblův plán a Kdo přežije v ráji


 Stojí to za zkoušku.

Netflix rozhodně nešetří různými reality show a ano, některé jsou velmi... no svérázné a skoro až trapné, ale jiné jsou zábavné. A mezi ně se řadí následující dva kousky, které vám doporučujeme zkusit.

Kdo přežije v ráji

Premiéra: 20. 10. 2023

Reality show, ve kterých v luxusním prostředí sledujete partičku mladých hezkých lidí je možná už víc než dost, ale tahle má v sobě jeden zajímavý zvrat. Soutěžící si musí své místo ve vile zasloužit (skrze hlasování a různé aliance), jinak totiž žijí ve velmi nuzných podmínkách o rýži, fazolích a s primitivní kadibudkou a to je pro princezny a prince, kteří byli do soutěže obsazeni docela velký problém. Není tak divu, že s vidinou hedvábného povlečení, kvalitní matrace a pořádné porce jídla (a také možnosti vyhrát sto tisíc dolarů) jsou schopni někteří z nich hodně ohýbat své morální zásady a to je pro nás jako diváky hodně zajímavé sledovat.

Ďáblův plán

Premiéra: 26. 9. 2023

Jihokorejští tvůrci už mnohokrát ukázali, že umějí filmy, seriály, ale také soutěžní pořady a tenhle se opravdu povedl. Tentokrát nejde o pořad, ve kterém jde o svaly nebo vzhled, ale o inteligenci a protřelost. Účastníci jsou vědci, lékaři a další jedinci s výrazným intelektem, kteří se účastní soutěží sázející právě na logiku a rozum, ale k cestě za úspěchem je nutné i intrikování a i to jde těmto jedincům skvěle, speciálně, když promýšlejí své kroky hodně dopředu.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat