Secret Invasion: První názory chválily, ale recenze marvelovskou sérii hodnotí jako nejhorší z MCU

Tragédie to není, ale ani žádná pecka.

Už 21. 6. 2023 se dočkáme premiéry marvelovské série Secret Invasion/Tajná invaze s tím, že první názory mluvily o povedeném špionážním thrilleru s výtečným obsazením. Většina novinářů působila nadšeně, ale nyní se objevily recenze prvních dvou epizod a úplně přesvědčivé to není.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA MARVELOVSKOU SECRET INVASION JSOU VENKU

Respektive je to slušné, na serveru sdružujícím profesionální recenze je aktuálně 67 % hodnocení pozitivních a to je číslo, za které by mnohé projekty byly rády, ale ne ty marvelovské. Pokud se totiž bavíme o seriálech z Marvelovského filmového universa, jde o nejhorší výsledek. 

Druhou aktuálně "nejhůře" hodnocenou sérií je She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, ale i ta má 80 % kladných recenzí. Pokud jde o průměrné hodnocení, Tajná invaze má 6,9 bodů z 10, což znamená, že jde o velmi dobrou povídanou, ale rezervy tu jsou.

Jak ale bylo zmíněno, novináři zatím viděli jen první dva díly ze šesti a situace se tak může zlepšit. Ostatně, i pochvalné první názory mluvily o tom, že je úvodní epizoda poměrně pomalá a nebyla by to první marvelovská série, která začala rozpačitě, ale kvalita se výrazně zlepšila v dalších dílech. Doufejme, že to platí i tentokrát. 

Zdroj: RottenTomatoes, Disney+ (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat