Představitel padoucha ze Spider-Mana zůstává už třetí týden v nemocnici. Neví se proč


 Jamie Foxx je hospitalizován. 

Jamie Foxx natočil hromadu zajímavých projektů, ale komiksovým fandům je nejvíce znám jako padouch Electro. A právě tenhle oblíbený herec je aktuálně hospitalizován a to už třetí týden. Do nemocnice byl odvezen během natáčení filmu Back in Action a stále nebylo prozrazeno, jaký k tomu byl důvod. 

Nicméně se zdá, že asi nepůjde o žádnou drobnost, protože jak bylo řečeno, pod dohledem lékařů je už nějaké tři týdny. Podle přátel herce jsou na místě modlitby a pozitivní energie od fanoušků, což nezní moc dobře. 

Pokud jde o oficiální vyjádření, poslední vydala Foxxova dcera zhruba v době, kdy byl přepraven do nemocnice:

"Chceme vám sdělit, že můj otec, Jamies Foxx, čelil během včerejšího dne zdravotním komplikacím. Naštěstí, díky rychlé akci a skvělé péči je už nyní na cestě k uzdravení. Jsme si vědomi toho, jak milovaný je a děkujeme za všechny modlitby. Rodina prosím během tohoto období o respektování soukromí. S láskou rodina Foxxů."

S ohledem na poměrně dlouho hospitalizaci se spekuluje o tom, že stav Jamie je vážný a rekonvalescence je náročnější, než se předpokládalo. Nezbývá, než herci držet palce, aby se brzy uzdravil.

Zdroj: CBM, TMZ, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat