Secret Invasion: Jak dlouhé budou jednotlivé epizody a opravdu jde o poslední marvelovský projekt Samuela L. Jacksona?

Odpověděl sám herec.

Marvelovský seriál Tajná invaze/Secret Invasion vypadá velmi nadějně. Zdá se, že půjde o vážnější a v podstatě thrillerovou podívanou, což Marvelovské filmové universum potřebuje jako sůl. Pro některé je možná tím pádem zklamání, že první řada bude mít jen šest epizod. Ovšem, nyní se objevila dobrá zpráva, měly by být poměrně dlouhé a to cca hodinu, což není špatné a šest hodin jistě stačí ke kvalitnímu odvyprávění příběhu. 

Jednou z jeho hlavních postav bude Nick Fury v podání Samuela L. Jacksona a z nějakého důvodu se někteří domnívají, že to bude jeho poslední marvelovský projekt. K tomu se vyjádřil právě Jackson:

"Miluji ho hrát a miluji skutečnost, že mu zpřístupňují všechny tyhle nové příležitosti a celý jeho život. Tím pádem doufám, že s ním nekončím a v téhle nové fázi MCU se nějakým způsobem budu vracet. Musím vyřešit jiné projekty a pracovat na nějakých nových věcech, o což už se nějakou dobu pokouším. Je skvělé mít příležitost zjistit, kým byl a jakou daň si to vybralo na jeho osobním životě."

Určitě nikdo nebude protestovat proti tomu, že zjistíme více o Nickovi Furym a určitě nikdo nebude protestovat proti tomu, že se Samuel L. Jackson vrátí i po Secret Invasion, která bude mít premiéru 21. 6. 2023.

Zdroj: Empire Magazine, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat