Indiana Jones: Universum by se mohlo rozrůstat i bez Harrisona Forda


 Naznačila to šéfka společnosti Lucasfilm. 

Už 29. 6. 2023 se dočkáme pátého dílu kultovní dobrodružné série Indiana Jones s podtitulem nástroj osudu. A zatím to vypadá, že to nebude úplně to pravé ořechové. Nicméně se jedná o poslední film, ve kterém uvidíme v hlavní roli Harrisona Forda, nicméně to nemusí být finální přírůstek do universa Indiana Jonese. 

SOUVISEJÍCÍ: PÁTÝ DÍL INDIANA JONES JE NEJHŮŘE HODNOCENÝM ZE SÉRIE

To naznačila šéfka studia Lucasfilm Kathleen Kennedy, která film také produkovala:

"Pro Harrisona je to naposledy. To je to, jak vnímáme sérii Indy. Tím chci říct, upřímně v současné chvíli, pokud něco zvažujeme, pak by to mohl být v budoucnu seriál, ale neuděláme nic jako nahrazení Indiana Jonese. Tak to je. Je tu prvních pět filmů, které Harrison Ford natočil. A Harrison byl v případě téhle role specifický a unikátní. Jednoduše jsme se se Stevenem [Spielbergem] shodli, že to neuděláme."

Jak šéfka Lucasfilmu, tak duchovní otec série Steven Spielberg tedy nechtějí najít nového herce pro titulní roli a nezdá se, že by se to mělo v dohledné době změnit. Můžeme se tedy dočkat seriálu, který bude zasazen do tohoto světa, ale ne nového herce, který by převzal štafetu po Fordovi.

Vypadá to ale, že zatím nejsou žádné konkrétní plány ani na seriál, takže vše je zatím spíše v rovině nápadů.

Zdroj: Dagobah Dispatch podcast, Lucasfilm (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat