Odpověď Charlize Theron na to, zda se vrátí jako supermocná Clea nezní moc nadějně. A zřejmě byli odhaleni padouši z Agatha: Coven of Chaos


 Komiksové střípky.

V Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se v potitulkové scéně objevila postava známá jako Clea v podání Charlize Theron. Clea je v komiksu vládkyní Temné dimenze (později se pak stane takzvanou Sorceress Supreme i naší dimenze) a je láskou Stephena Strange/Doctora Strange. 

Dalo se tak očekávat, že neskončí jen u camea, protože jde o velmi důležitou postavu, ovšem nyní byla Charlize tázána na to, co bude dál a nezní to moc nadějně:

"Nevím. Nikdo mi nevolal. Nikdo... je to špatné? Je to špatné? Ne, nelžu vám... nevolali mi. Je to špatné?"

Pokud Charlize nemlží a nebyla ze strany Marvelu kontaktována kvůli dalším projektům, dá se tušit, že se návratu Cley jen tak nedočkáme, což je nemilé. Ale snad se s ní do budoucna (byť asi vzdálenějšího) dál počítá. 

A když jsme u těch magii ovládajících postav, tak se chystá seriál Agatha: Coven of Chaos, ve které se vrátí Agatha Harkness (Kathryn Hahn) ze seriálu WandaVision, tedy mocná kouzelnice, která dala zabrat i Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a to už něco znamená. 

Zdroj: Marvel Comics

V seriálu Coven of Chaos ale bude protivníkem Agathy někdo jiný a spekulovalo se o démonickém Mephistovi (Sacha Baron Cohen), ale jak se zdá, ten nebude jediným nebezpečným padouchem. Konkrétně by se měl objevit i tým známý jako Salem's Seven. Jeho vůdkyni by měla ztvárnit Okwui Okpokwasili.

A co jsou vlastně tihle "týpkové" zač? Jde o děti Nicholase Scratche, což je v komiksu syn Agathy. Salem's Seven jsou tedy vnoučaty Agathy a jde o jedince, kteří se dokáži transformovat v monstrózní bytosti. Je možné, že budou spolupracovat s Mephistem a jestli ano, bude mít Agatha co dělat. 

Premiéra seriálu zatím stanovena nebyla.

Zdroj: Josh Howoritz, Daniel Richtman, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat