Vetřelec vs. Predátor: Už nějakou dobu je hotová seriálová verze, ale neví se, jestli ji vůbec uvidíme


Situace se změnila poté, co Disney zakoupil společnost Fox.

Ne snad, že by filmy Vetřelec vs. Predátor byly nějakým velkým zázrakem, ale stejně jsme si je užili, protože se na plátně střetla naše dvě oblíbená sci-fi monstra a ve finále jsme překousli hromadu řemeslných nedodělků a tyhle béčkové projekty nás svým způsobem bavili.

A mohli jsme si to užít i na "malé obrazovce", protože podle všeho existuje seriálová verze, která už je v podstatě hotová, ale ani tak není jasné, kdy a jestli se jí vůbec dočkáme. 

Plány se totiž změnily poté, co Disney koupil firmu 20th Century Fox (ta na značku vlastní práva). Bývalý šéf licenčního oddělení Foxu Joshua Izzo prozradil o dané situaci následující:

"Nyní je to u Disneyho, ve studiech 20th, deset epizod dokončené anime série Alien vs. Predator, kterou jsem produkoval. Je to hotovo. Je to hotové. Je to připravené. Je to namixované, je to kompletní. Produkce a příběhu se ujali Eric Calderon a Dave Baker, kteří jsou neuvěřitelně a šíleně talentovaní."

Je ale otázkou, co bude dál, co s projektem Disney provede. Bylo by zvláštní, pokud by seriál nebyl zveřejněn, jestliže už vyžaduje jen minimální investice, na druhou stranu, není asi úplně vhodný pro streamovací službu Disney+, která se prezentuje jako platforma pro celou rodinu. Je tak pravděpodobnější, že by se mohl objevit například na Hulu, které také spadá pod Disneyho. Ale zatím nejsou konkrétní zprávy o tom, co se seriálem bude. 

Zdroj: Organism Podcast, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat