The Marvels: Kdo je záporačka z traileru, kterou ztvárňuje manželka představitele Lokiho?

O koho jde?

Nedávno jsme mohli vidět první pořádný trailer na The Marvels (premiéra 9. 11. 2023) a v něm se objevilo několik postav, o jejichž identitách se ihned začalo spekulovat. Například ta, kterou ztvárňuje korejský herec Seo-joon Park

Předpokládá se, že se jedná o prince Yana z planety Aladna. V marvelovských komiksech je to místo, kde se mluví pouze v rýmech a jak je patrné z traileru, uvidíme muzikálová čísla, takže je možné, že se opravdu téhle svérázná lokace dočkáme. Speciálně pak s ohledem na to, že Aladna byla představena v komiksu Captain Marvel a to v roce 2014.

Další řešenou postavou je žena, která v traileru třímá v rukou obří kladivo, což odkazuje na členy národa Kree, respektive padoucha Ronana the Accusera (Lee Pace), který spolupracoval s Thanosem (Josh Brolin). 

Postavu ztvárňuje Zawe Ashton, manželka Toma Hiddlestonea a nyní vyšlo najevo, že se jedná o generálku národa Kree jménem Dar-Benn. V komiksu šlo o muže, ale měl jen velmi omezené množství prostoru, takže se filmaři mohou v jejím případě vydat mnoha směry, aniž by šli proti tomu, co bylo k vidění v kreslené podobě. 

Co je v případě Dar-Benna zajímavého je to, že byl určitou dobu spoluvládcem národa Kree a poprvé byl k vidění v komiksu Silver Surfer, o jehož příchodu do Marvelovského filmového universa se už nějakou dobu spekuluje. 

Zdroj: The DirectCB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat