Oficiální zápletka The Marvels. Mario porazil Batmana a Supermana. A YouTube hvězdy odmítly režii DC filmu


 Komiksové střípky.

Jednou z letošních marvelovek bude film The Marvels (premiéra 9. 11. 2023) a nedávno se objevil trailer. Nyní i oficiální zápletka:

SOUVISEJÍCÍ: ŠÍLENÝ TRAILER NA THE MARVELS

"V The Marvels od Marvel Studios Carol Danvers alias Captain Marvel získala zpět svou identitu od tyranských Kree a pomstila se Supreme Intelligence. Ale nezamýšleným dopadem se stalo to, že Carol na svých bedrech nese břemeno narušení celého vesmíru. Když ji její povinnosti přivedou k anomální červí díře, která má spojitost s revolucí Kree, dojde k propojení jejích schopností se superfanynkou Kamalou Khan alias Ms. Marvel z Jersey City a Carolinou odcizenou neteří, nyní astronautkou z organizace S.A.B.E.R. kapitánkou Monicou Rambeau. Tohle nečekané trio se musí spojit a naučit, jak spolupracovat, aby zachránily vesmír ve filmu The Marvels."

Mario je lepší než Batman a Superman dohromady

Aktuálně v kinech boduje film Super Mario Bros. ve filmu (2023) a byť recenze nejsou úplně pochvalné, tržby jsou vynikající. Například během svátečního velikonočního pondělí získal projekt v severoamerických kinech 20 milionů dolarů, což je rekord. Ten původně držel film Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016), který se pyšnil částkou 15 milionů dolarů. 

Ne, díky

Dvojice Philippou Brothers se proslavila na YouTube, ale poté si vyzkoušela i režii celovečerního filmu a to oceňovaného projektu Talk to Me (2022). A jejich talentu si všimlo i DC, které je mělo oslovit s nabídkou režie neupřesněného DC projektu. To ale pánové odmítli. Prozradil to Danny Philippou:

"Jak šlo setkání DC? Skvěle. Schůzka s DC šla skvěle. Nabídli nám projekt, ale rozhodli jsme se v současné chvíli do toho nejít. Ano, chtěli jsme se aktuálně držet originálního materiálu. Ale ano, uvidíme. Pokud jde o budoucnost, nikdy nevíte. Nikdy nevíte. Těším se, až uvidím, co James Gunn udělá s tímhle vesmírem. Těším se až to uvidím."

Musí se nechat, že jen tak někdo asi neodmítne nabídku od DC, ale je úctyhodné, že pánové se chtějí soustředit na projekty, které jsou podle nich pro ně ty pravé.

Zdroj: The Direct, Box Office Guru, Instagram, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat