The Marvels: Trailer na pokračování Captain Marvel je šílenější, než jsme čekali

A nevíme, jestli v dobrém slova smyslu. 

Captain Marvel (2019) si bez ohledu na review bombing vedla finančně dobře, ale šuškalo se o tom, že si Marvel není jistý, jak naložit s hlavní postavou, tedy Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson). Mluvilo se tím pádem o tom, že zkusí po její bok postavit sympatičtější postavu. Nejdříve se spekulovalo o Spider-Manovi (Tom Holland), ale nakonec je tomu jinak a místo Captain Marvel 2 vznikl projekt The Marvels (premiéra 9. 11. 2023), ve kterém spojí síly zmíněná Captain Marvel a v seriálech představené Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) a Monica Rambeau (Teyonah Parris).

Aktuálně se objevila první pořádná upoutávka upřímně jsme z ní rozpačití, protože působí spíše jako epizoda ze seriálu Ms. Marvel, nežli velkolepá marvelovka. Nic proti Ms. Marvel, pro menší diváky to byla jistě zábavná podívaná, ale my jsme nečekali, že se v kinech dočkáme až takhle "family friendly" komiksovky. 

Navíc, některé efekty a masky působí docela lacině a určité momenty jsou na náš vkus příliš ztřeštěné. Doufáme, že se pleteme, ale máme pocit, že tohle nebude film, který by vrátil Marvelovské filmové universum do správných kolejí. 

 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat