Strážci Galaxie 3: Je možné, že z filmu bude po Ant-Manovi 3 další marvelovský "propadák"? A jak vzpomíná Gunn na vyhazov od Marvelu


 Co na to James Gunn říká?

Premiéra očekávané marvelovky Strážci Galaxie: Volume 3 se blíží, dočkáme se jí 4. 5. 2023 a půjde o rozloučení současného týmu Strážců a také poslední marvelovskou podívanou z díly Jamese Gunna, který se stal spolušéfem DC Studios. 

Ovšem, jak asi víte, v minulosti byl James propuštěn od Marvelu poté, co se objevily jeho trošku divočejší statusy na sociálních sítích z doby před mnoha lety. Jak na to James vzpomíná?

"Prošli jsme si tímto dobrodružstvím, kdy jsme se dostali do jámy lvové a já byl vyhozen a poté lidé, kterým jsem vdechl život tím, že jsem je najal, mě zachránili a přivedli mě zpět... Vytáhli mě na záchranný člun. A nyní jsme byli schopni všechno dokončit společně."

Možná si vzpomínáte, že se za Gunna postavil (a to hodně hlasitě) například představitel Draxe Dave Bautista a nakonec se Disney (vlastník Marvelu) rozhodl, že Gunna znovu přijme zpět právě kvůli Strážcům Galaxie. 

Třetí díl tak bude symbolickou tečkou za jeho marvelovskou kariérou a samozřejmě bude zajímavé sledovat, jak si v kinech povede. Aktuálně se objevily první odhady, které mluví o tom, že by si z premiérového víkendu v severoamerických kinech film mohl odnést něco mezi 120 až 155 miliony dolarů, což by bylo více než první díl (94,3 milionů dolarů) a někde na úrovni druhého (146,5 milionů dolarů). 

Očekává se tedy, že si projekt povede dobře bez ohledu na to, že některé z nedávných marvelovských projektů neoslnily ani finančně, ani kvalitativně. Na úspěchu Strážců by se rozporuplné přijetí určitých předchůdců do Marvelu tedy výrazně odrazit nemělo. 

Zdroj: Empire, Box Office Pro, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat