Objeví se seriálový Flash ve filmu Flash? Se spin-offem ke Spider-Manovi to nevypadá dobře. A obrázek z marvelovského muzikálu


 Komiksové střípky.

V seriálu Flash měl překvapivé cameo Ezra Miller, tedy představitel filmového Flashe. A samozřejmě se s blížící premiérou (15. 6. 2023) filmu Flash začalo řešit, zda by se v něm nemohl pro změnu objevit představitel seriálového Flashe Grant Gustin, což by bylo symbolické s ohledem na to, že po devíti řadách série končí. Šlo by tak o pěkné rozloučení. Co na to Grant?

"Ne (smích). Ne, dlouho se o tom spekuluje. A víte, nikdo mě přímo neoslovil a oficiálně mě nepožádal. A celou tu dobu se mě na to lidé na ulici ptají a ne, neskrývám to jako nějaké velké propracované tajemství."

Zdá se tedy, že se toho nedočkáme. Škoda.

El Muerto u ledu?

Trochu překvapivě bylo v minulosti oznámeno, že se dočkáme filmu El Muerto o postavě z komiksů Spider-Mana, konkrétně o wrestlerovi, který díky masce děděné z generace na generaci získal nadlidské schopnosti. 

Zdá se ale, že se přípravy trochu zadrhly. Rapper Bad Bunny, který se má ujmout hlavní role prozradil, že se zatím nenatočil žádný materiál a jeho zástupce dodal, že je projekt stále ve vývoji, ale také poznamenal, že projekt uvízl "na mrtvém bodě".

Muzikál Rogers

V seriálu Hawkeye byl k vidění moment z muzikálu Rogers: The Musical a byť to působilo jen jako takový vtipný moment pro pobavení, vyšlo najevo, že v rámci oslav Disney100 Celebration se v Hyperion Theatre v parku Disney California Adventure návštěvníci dočkají třicetiminutového verze tohoto muzikálu. A tady je první conceptart.

 The Hyperion Theater marquee at Disney California Adventure Park updated to Rogers: The Musical. 📷: @SasakiTime https://t.co/J41g90OIUB pic.twitter.com/Vud45j3un6

Zdroj: TVline, Time, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat