American Horror Story: Hvězdou dvanácté řady bude Kim Kardashian


Nečekaná volba. 

Jedno se tvůrcům American Horror Story musí nechat, mají odvážné castingové nápady. Obsazují jak zkušené a oceňované herce, tak nečekaná jména. A to platí i pro chystanou dvanáctou řadu. V té se vrátí Emma Roberts, která se objevila v několika předchozích řadách, ale nově se k obsazení přidá svérázná osobnost a to "profesionální celebrita" Kim Kardashian

Ta má za sebou pár zkušeností před kamerou (ne, není tím míněno její uniklé erotické video, které ji proslavilo), ale asi ji nelze nazývat profesionální herečkou. Nicméně duchovní otec Ryan Murphy tohle rozhodnutí hájí:

"Kim patří mezi největší a nejzářivější televizní hvězdy na světě a my jsme nadšení z toho, že ji přivítáme do AHS rodiny. Emma a já jsem nadšeni ze spolupráce s touto kulturní silou přírody. Halley Feiffer napíše tuhle zábavnou, stylovou a ve finále děsivou roli určenou speciálně pro Kim a tahle řada je rozhodně ambiciózní a není podobná ničemu, co jsme udělali v minulosti."

Nová série ponese podtitul Delicate a podle všeho se bude inspirovat u knihy Delicate Condition od Danielle Valentine. Ta vypráví o ženě, která se snaží otěhotnět, ale začíná mít pocit, že se někdo intenzivně snaží zabránit tomu, aby se to stalo. 

Pokud jde o datum premiéry, to zatím nebylo oznámeno. 


Zdroj: CBM, FX (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat