Strážci Galaxie: Volume 3 - Představitelka Gamory by byla pro, aby byla její role přeobsazena. A kolik potitukových scén bude film mít?


Zoe Saldana nehodlá s rolí pokračovat.

Už 4. 5. 2025 se dočkáme premiéry Strážců Galaxie: Volume 3. V něm naposledy uvidíme aktuální tým Strážců, což bude sice hořkosladké, ale například představitelka Gamory Zoe Saldana je na to připravena:

SOUVISEJÍCÍ: NEJLEPŠÍ MARVELOVKA OD AVENGERS: ENDGAME HLÁSAJÍ PRVNÍ NÁZORY NA TŘETÍ STRÁŽCE GALAXIE

"Líbilo by se mi, pokud by Marvel přišel na způsob, jak nalézt novou generaci herců, která by ztvárnila tyto postavy a vdechla jim nesmrtelnost, kdy by se k nim vracely nové generace fanoušků. Ale pokud jde o mě? Chci říct, uzavřela jsem smlouvu na jeden [film] a bylo z toho deset let. Člověče, měla jsem štěstí. Rozhodně si nestěžuji. Ale posouvám se dál."

Je možné, že série Strážců Galaxie bude pokračovat, ovšem s novými postavami. Ostatně, v komiksech se také složení týmu měnilo. A nebo někdo za pět či deset let přijde s nápadem značku rebootovat, což by také nebylo překvapením. 

Ovšem, zatím můžeme jen hádat, jak tomu bude, ale co tipovat nemusíme je počet potitulkových scén ve zmíněném třetím dílu Strážců Galaxie. Tvůrce filmu James Gunn potvrdil, že budou dvě. 

Co v nich uvidíme, to se dozvíme za pár dnů. 

Zdroj: SlashFilm, Instagram, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat