Strážci Galaxie: Volume 3 - Nejsmutnější, nejtemnější a nejlepší marvelovka od Avengers: Endgame. První reakce jsou venku.


A trojka bude skutečně nejdelší.

Z filmové série Strážci Galaxie se vyklubala jedna z nejoblíbenějších značek Marvelovského filmového universa, což mohlo být pro některé překvapení, protože jde o vcelku svérázný tým, ve kterém najdete mluvícího militantního mývala nebo živoucí strom.

Ovšem tvůrce James Gunn z téhle partičky podivínů udělal postavy, které si musí člověk zamilovat a pro mnohé tedy bude třetí díl (premiéra 4. 5. 2023) hořkosladkou podívanou. Půjde totiž o poslední marvelovku od Gunna (stal se novým spolušéfem DC Studios) a poslední film s tímto složením týmu (Strážci Galaxie se mohou vrátit, ale s jiným postavami).

Očekává tím pádem nejsou rozhodně malá a zdá se, že budou naplněna nebo možná i překonána. První reakce novinářů jsou venku a dopadlo to podle nich skvěle.

Emoce v hlavní roli

Strážcům Galaxie vždy šla skvěle věc a to kombinovat svérázný humor s intenzivním emocionálním nádechem. A povedlo se to i nyní. Samozřejmě dojde na hromadu vtípků, které k tomuto týmu prostě patří, ale jádrem téhle marvelovky budou emoce. Podle očekávání jich hodně vzejde z příběhu Rocket Raccoona (Sean Gunn/Bradley Cooper), ale týká se to všech hlavních postav. 

Nic nás prý nedokáže připravit na hromadu emocí, máme si vzít do kina kapesníky a dokonce jde podle některých o jeden z nejtemnějších a nejsmutnějších projektů, které Marvel dosud nabídl. Velmi trefně pak zní shrnutí, že film zlomí, ale současně naplní divákovo srdce.

Byť jde o podívanou plnou citů, samozřejmě si užijeme i plno zábavných momentů, takže se pořádně nasmějeme. Nicméně, připravit se máme na rozloučení, které nenechá jedno oko suché. 

Postavy, postavy a zase postavy

O úspěch série se samozřejmě zasloužily i skvěle napsané a zahrané postavy a to platí i tentokrát. Dobrou zprávou je, že všechny hlavní dostanou šanci zazářit a skvělý je prý i nováček Adam Warlock (Will Poulter), který by si prý zasloužil vlastní film. 

Příběh sám o sobě je podle všeho velmi komplexní a budete toho muset jako divák "hodně zpracovat", ale to je míněno jako pochvala, ne jako výtka. 

A přestože je podle tvůrců film spíše dobrodružstvím postav, které zachraňují samy sebe a ne celý vesmír, můžeme očekávat povedenou epickou akci. 

Novináři se tedy shodují na tom, že tohle je skvělé zakončení trilogie Strážců Galaxie a dokonce zaznívá tvrzení, že jde o jednu z nejlepších marvelovek vůbec a rozhodně nejlepší marvelovku od Avengers: Endgame (2019).

A kromě toho hodně dlouhou, byla potvrzena stopáž a ta činí 2 hodiny a 29 minut.

Zdroj: Twitter/The Direct, CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat