The Mandalorian: Proč si Mando nesundal ve třetí řadě helmu?


 Důvod je prostý.

Din Djarin/Mandalorian si ve skvělém seriálu The Mandalorian sejmul helmu jen výjimečně a proto je to pro diváky velmi unikátní moment. Ovšem, ve třetí řadě k tomu nedošlo, což některé zklamalo (i když s ohledem na to, jak komplikované bylo pro Manda "očistit se od hříchu" sundání helmy, to je vcelku pochopitelné). Jenže to má velmi jednoduché vysvětlení. 

Kromě toho, že obecně není Pedro Pascal často tím, kdo se pod helmou skrývá (většinou jsou to Brendan Wayne a Lateef Crowder), obvykle postavu jen namlouvá, tak v tomto případě tu byl i jeden časový důvod, který prozradil znalec branže Jeff Sneider:

"Bylo mi řečeno, že to, že se Pedrův [obličej] neobjevil v Mandalorianovi, bylo z časových důvodů. Nebyl ve finále Mandaloriana k vidění. Bylo to jednoduše proto, že to kolidovalo s The Last of Us, což má pro něj prioritu. Byl na natáčení jen v případě několika epizod, pokud jde o aktuální řadu."

Některé možná překvapí, že Pedro údajně dává přednost The Last of Us, ale má to smysl s ohledem na to, že v Mandalorianovi není v podstatě vidět, jen slyšet.

A šušká se i o tom, že se Pedro párkrát neshodl s producenty Star Wars série, ale i tak se očekávám, že se vrátí v případě čtvrté řady, jejíž premiéry ale zatím nebyla stanovena. 

Zdroj: The Hot Mic, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat