Avengers 5: Pokud nebude představitel Kanga přeobsazen, stane se jedním z nejlépe placených marvelovských herců


Konto Jonathana Majorse by pěkně nabobtnalo.

Aktuálně se Jonathan Majors potýká s obviněním z napadení a situace pro něj nevypadá úplně nejlépe. Jeho právnička sice trvá na jeho nevině a naznačuje, že je její klient obětí, ale objevuje se čím dál více lidí, kteří tvrdí, že herec se ani v minulosti nechoval zrovna nejlépe, ať už v profesním nebo soukromém životě. 

Zatím ale nejsou zprávy o tom, že by Marvel chtěl Majorse přeobsadit (nicméně se měl sejít s jeho zástupci a probírat potencionální další postup) a dál se tedy počítá s tím, že se objeví i ve filmu Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025). A právě za ten by měl dostat pořádnou sumičku. 

Bavíme se tu o 20 milionech dolarů, což by z něj udělalo jednoho z nejlépe placených marvelovských herců vůbec. Dostal se by na druhou příčku společně se Scarlett Johansson a Chrisem Hemsworthem, před ním by byl jen Robert Downey Jr., kterému bylo za Avengers: Endgame (2019) vyplaceno astronomických 75 milionů dolarů. 

Marvel ale určitě pozorně sleduje vývoj kolem obvinění herce a určitě je tu reálná možnost, že s Majorsem rozváže spolupráci, pokud se jeho problémy zhorší. 

Zdroj: Variety, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat