Tvůrce Avengers je nadšen z toho, co udělá umělá inteligence s filmovým průmyslem


 Joe Russo se nebojí. 

Aktuálně probíhá intenzivní diskuse o AI/umělé inteligenci. Zatímco někteří lidé se jí děsí a představují si budoucnost ve stylu Terminátora, jiní jsou z ní nadšení. A do druhé skupiny se řadí i spolutvůrce nejúspěšnějších marvelovek Joe Russo:

"Víte, už nežijeme ve světě, kde váš strýc neví, jak poslat e-mail. Žijeme ve světě, kde je na to expertem celá generace a také se toho neobává. Potencionálně to budete moci použít například k vybudování příběhu a jeho změně. Takže budete mít neustále se vyvíjející příběh, ať už ve hře nebo filmu nebo seriálu. Můžete přijít domů a uložit si AI na vaši streamovací platformě. 'Hej, chci film, ve kterém bude hrát můj fotorealistický avatar a fotorealistický avatar Marilyn Monroe. Chci si zahrát v romantické komedii, protože jsem měl těžký den,' a ono to vytvoří velmi povedený příběh s dialogy, které budou napodobovat váš hlas."

Je to rozhodně zajímavá představa a ne úplně vyloučená, ale těžko říct, kterým směrem se bude užití AI ve filmové a televizní branži vyvíjet. Jedno ale jisté je, čekají nás velké změny.

Zdroj: Collider, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat