Další náznak toho, že Rocket ve třetích Strážcích Galaxie zemře. Nick Fury "sebral" rekord Iron Manovi


 Komiksové střípky.

Už bylo naznačeno to, že Strážci Galaxie: Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023) budou poslední marvelovkou pod dohledem Jamese Gunna, který přešel k DC a především posledním dílem s aktuálním týmem Strážců (což ale nemusí znamenat jeho konec, pouze změnu členů). 

Mnozí se tak obávají o osud svých oblíbenců, především pak Rocket Raccoona (Bradley Cooper/Sean Gunn), protože mají dojem, že v trailerech je naznačeno, že to s ním nedopadne dobře. A ani slova Seanu Gunna, který propůjčuje postavě své pohyby a mimiku asi některé lidi neuklidní. Herec prohlásil, že jde v jeho případě o labutí píseň, pokud jde o ztvárňování Rocketa. 

To samozřejmě nemusí znamenat smrt téhle postavy, labutí píseň může být označením pro rozloučení, které nemusí být úplně tragické, ovšem původ této fráze je spojen s labutí, která před smrtí zpívá. Navíc, bylo už několikrát prozrazeno, že třetí Strážci budou hodně emocionální, což napovídá, že ne všichni dočkají šťastného odchodu do západu slunce.

Nick Fury překonal Iron Mana

Ještě nedávno platilo, že se Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) objevil v rekordním počtu upoutávek. Nyní už je ale tomu jinak, rekordmanem je Nick Fury (Samuel L. Jackson). Toho brzy uvidíme v seriálu Secret Invasion a filmu The Marvels (premiéra 9. 11. 2023) a tím pádem se objevil v trailerech na rovnou deset projektů z dílny Marvelu. A všichni se asi shodneme na tom, že čím více Furyho, tím lépe.

Zdroj: Empire Magazine, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat