Do filmu Blade byla obsazena "novodobá hororová královna". A spousta marvelovských hvězd míří k DC


Komiksové střípky.

Nedávno jsme se dozvěděli nemilou zprávu a to, že se ve filmu Blade (premiéra 5. 9. 2024) zřejmě nepočítá s Kitem Haringtonem v roli Black Knighta. Ale nyní přišlo oznámení, které by naopak mohlo udělat mnoha lidem radost - v chystané marvelovce uvidíme Miu Goth, která se v posledních letech dostala do povědomí hlavně díky hororovým rolím. A byť se u tohoto žánru často neočekávají špičkové herecké výkony, ona je předvedla. 

Jak už je u Marvelu obvyklé, nebylo oznámeno, koho herečka ztvární, ale spekuluje se o tom, že by to mohla být dcera neblaze proslulého upíra Drákuly Lilith Drake. V komiksu jde o postavu, která je silnější než běžní vampýři a kromě toho je imunní vůči dennímu světlu. Navíc, pokud je naživu její otec, nemůže zemřít, respektive může, ale vždy se vrátí. Kromě toho nepotřebuje ke svému přežití pít krev.

Jak ale bylo řečeno, postava, kterou Mia ztvární odhalena zatím nebyla, je možné, že si zahraje někoho jiného. Nejpozději se to dozvíme během premiéry 5. 9. 2024.

Od Marvelu k DC

Není úplně výjimečné, že se některý herec, který působí u Marvelu vydá k DC, ale v případě chystaného animovaného seriálu Creature Commandos je to v trochu větším měřítku. Nově totiž bylo oznámeno, koho v něm uslyšíme a jde o hned několik jmen, která mají zkušenosti právě u konkurenčního Marvelu. Konkrétně se bavíme o Franku Grillovi (marvelovský Crossbones), Davidu Harbourovi (marvelovský Red Guardian), Marii Bakalova (marvelovský Cosmo), Seanu Gunnovi (marvelovský Kraglin a Rocket Raccoon, kterého namlouvá Bradley Cooper, ale pohyby a mimiku mu propůjčuje právě Sean).

Zatím není jasné, kdy seriál uvidíme, ale očekává se, že to bude někdy v průběhu příštího roku.

 Zdroj: Deadline, Twitter, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat